Voor de nieuwsgierige beginner

Basiscursus

Onze
Basiscursussen

Wil je jezelf verdiepen in het modevak zonder het volgen van een opleiding en op jouw eigen tempo? Dat kan! Mode op Maat biedt vijf basiscursussen aan:

  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Lingerie
  • Couture technieken

De basiscursussen bevatten een selectie uit onze opleidingsmappen. De basiscursussen zijn zowel zelfstandig als via een modevakschool met begeleiding te volgen. Mocht je de cursus zelfstandig willen volgen dan is enige basiskennis wel een vereiste. Uiteraard bestaat er altijd de mogelijkheid om (tegen betaling) onze docenten te raadplegen.

Wil je voor jezelf een basiscursus bij ons bestellen? Neem dan contact met ons op.

Extra informatie

U kunt ervoor kiezen om de basiscursus zelfstandig of via een modevakschool te volgen. Iedereen mag dus de basiscursus rechtstreeks via Mode op Maat bestellen. Wij hebben zelf ons eigen systeem ontworpen wat vooraan in de mappen wordt uitgelegd. Wij adviseren wel om enige basiskennis in patroontekenen te hebben voordat je zelfstandig aan de basiscursus begint. Ben je geheel nieuw in het modevak dan is ons advies om de basiscursus via één van de aangesloten modevakscholen te volgen.

Een creatieve blik en passie voor het modevak. Wij zorgen voor de kennis. Geheel laagdrempelig waardoor het voor iedereen goed te volgen is.

De basiscursus kost € 70,00 per map exclusief verzendkosten.

Dat mag je geheel zelf bepalen. De basiscursus kan je in eigen tempo volgen.

Helaas is het niet mogelijk om voor de basiscursus een examen te doen. Je kan altijd doorstromen naar onze opleiding waarvoor uiteraard wel de mogelijkheid is om examen te doen.

In het kort