Creativity never ends

Over ons

Over mode op maat

Voel jij jezelf aangetrokken tot mode in de breedste zin van het woord? Wil jij je creativiteit en vaardigheid in het ontwerpen en maken van kleding naar een hoger niveau tillen? Dan is Mode op Maat wellicht iets voor jou. Ook als je nog helemaal geen ervaring hebt in het maken en ontwerpen van kleding ben je van harte welkom bij één van onze aangesloten modevakscholen. De opleiding is toegankelijk voor iedereen en kan in jouw eigen tempo worden gevolgd. 

Mode op Maat is een landelijke organisatie met modevakscholen verdeeld over het gehele land. Mode op Maat heeft een breed aanbod aan opleidingen. Hierdoor zijn er voldoende ontwikkelmogelijkheden voor iedereen. De opleidingen/cursussen worden verzorgd door gediplomeerde docenten. 

De docenten hebben verschillende achtergrondopleidingen (o.a. Ensaid, Rotterdamse Snijschool, Danckaerts en Cuppens-Geurs). Hierdoor zijn wij in staat geweest om het beste uit de diverse opleidingen te halen. Met de bundeling van onze kennis hebben wij ons eigen unieke tekensysteem ontwikkeld.

Jaarlijks organiseren wij de examens in de eerste week van oktober in Breda. Bij een positief resultaat reiken wij aan de cursisten de certificaten en diploma’s uit.

Helaas is het (nog) niet mogelijk om via ons een studiefinanciering aan te vragen of het STAP-budget in te zetten.

Mode op Maat is lid van de Branchevereniging Mode Ambachten.

Over ons

Nadat onze geliefde (schoon)moeder Annemiek van den Elshout in 2019 veel te vroeg is overleden hebben wij, Jason en Chloë, haar passie voortgezet. Dit was één van haar wensen die wij met liefde vervullen. Gedreven en met een frisse blik hebben wij deze uitdaging met vier handen aangepakt. Ons doel is om Mode op Maat nog groter te maken zodat wij in het gehele land vertegenwoordigd worden. Met een team vol met enthousiaste docenten boordevol modekennis willen we de modeopleidingen voor iedereen toegankelijk maken.

Jason & Chloë